Vis grupper

Her på Newsergalleriet vil det være grupper og tema om alt mulig rart. Det vil være mulig å snakke om bolig, interiør, mat, drikke, gleder og sorger.
Det er ingenting som begrenser hva man kan snakke om, og det eneste man trenger å forholde seg til er våre retningslinjer. Hvis man bryter disse vil man få en advarsel. Når du registrerer deg første gang, så vil du måtte godta våre vilkår og retningslinjer for å bli medlem. Brudd på disse vil kunne føre til utkastelse.
Vi oppfordrer til å være seg selv, men ikke utlevere sensivitve opplysninger om deg selv. Det vil si at du må holde personnummer og andre ID-sensitiv informasjon for deg selv. Selv om alle her er åpne om sin person, så vil det ikke si at alle har gode hensikter. Dette er vanskelig for oss å kontrollere, og derfor ber vi deg være oppmerksom på dette. Er det noe som virker suspekt i noen grupper, så kan du enkelt melde i fra til oss via mail.

Vi modererer fra tid til annen gruppene, og da vil det være en opprensking i upassende innhold. Hvis man klarer å følge våre retningslinjer, så er det ingenting å frykte, men hvis det går utover disse, så kan man bli blokkert og kastet ut.

Vi vil gjerne at du skal få et positivt utbytte av denne siden, og vi jobber på dugnad for å opprettholde og vedlikeholde denne siden, og den er for alles felles gode. Hvis alle viser respekt for hverandre, så vil dette gå veldig bra.

Sett i gang å brukte nettstedet

Har du ikke registrert deg enda, så kan du enkelt gjøre det under «ny newser». Det er fort gjort å registrere seg, og etter du har mottatt en e-post fra oss, så er det bare å sette i gang å bruke nettstedet. Du må først skrive en kort presentasjon som deg selv, og du må huske å laste opp et bilde til din profil. Det er veldig enkelt og greit. Vi snakkes her inne et sted.

Comments are closed.